Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ser facial bio cu acid hialuronic pur Bioearth
108 lei
Brand
Bioearth
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ser pe baza de acid hialuronic pur 100% conceput pentru tratamentul intensiv al tenului. Serul are proprietati antirid si regenerative si este recomandat pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru tenul uscat, matur si imbatranit.

Tratamentul cu acest ser este recomandat adultilor de toate varstele.

Serul antirid are ca efect atenuarea ridurilor, un ten catifelat, radiant si cu aspect sanatos. De regula produsele pe baza de acid hialuronic contin de cele mai multe ori acid hialuronic sintetic, de origine animala sau in forma diluita. Spre deosebire de aceste produse, serul antirid Bioearth contine acid hialuronic pur 100% de origine vegetala. Acesta confera pielii tonus si elasticitate si contribuie la regenerarea tesuturilor. Acidul hialuronic protejeaza epiderma de pierderile de apa si asigura o buna hidratare a pielii.

Utilizare:

aplicati o mica cantitate de ser pe ten si decolteu in fiecare seara si masati pana la absorbtie. Ulterior puteti folosi o crema hidratanta.

tratament soc: aplicati cateva picaturi de ser pe ten si decolteu in fiecare dimineata si seara. Se recomanda doua cure, la inceputul primaverii si al toamnei, de cel putin o luna fiecare.
Din Gura in Gura